welldon-logo6welldon-logo6
manager@welldon.hu
+36 30 495 6522
English
Magyar
  • Főoldal
  • Magunkról
  • Szolgáltatások
  • Publikációk
    • Welldon Video
  • Blog
  • Kapcsolat

Növelje forgalmát igényes reggelivel!

2017 április 4, keddwelld@n

A reggeli felszolgálása egyike azoknak az eszközöknek, mely által egy étterem (vagy kávézó, stb.) jelentőset léphet előre – ahogy ezt a vendéglátóiparban már számos vállalat felfedezte, és élt is vele. Ám hogy egyre kevésbé korlátozódik ez a fajta igény a reggeli órákra, azt a Technomic (étkezési szokásokra specializálódott közvélemény-kutató cég) friss kutatása is jól tükrözi: az Y-generáció, azaz a 20 és 30 év közti fiatalok szabadabban kezelik a reggeli fogalmát, mint előttük bármelyik másik generáció, és mint kiderült, a fogyasztók 48 százaléka szokott a hagyományostól eltérő időpontban reggeli jellegű ételeket kívánni.

A profik figyelnek és tanulnak. Az Au Bon Pain, a népszerű amerikai kávézó és ételbár legutóbb piacra dobott reggeli jellegű termékei (a péksüteményektől a meleg reggeli menükig) nem csak a korai órákban, napközben és este is elérhetőek és a McDonald’s is bevezette az egész nap rendelhető reggeli menüket, ami jelentős fordulat volt a cég életében.

Séfjeik újszerű és kívánatos reggeli étkek széles választékával lepik meg a sóvárgó betérőket – összeállításaikban kiemelt szerepet kap a sajt, amit a Technomic felmérése szerint a séfek 45 százaléka tart mellőzhetetlennek, és nem nehéz belátni, miért vélekednek így: a sajt gazdagabbá, kívánatosabbá teszi a menüt, és minőséget sugároz – ezáltal az áron is emel, ami jót tesz az étterem bevételének.

Íme néhány példa a legnyálcsorgatóbb reggeli menükre – melyek éppoly jól esnek délben vagy este is:

– Az Au Bon Pain tojásos reggeli szendvicse a rusztikus bagett egyszerűségére alapoz, melyet két tojás, cheddar sajt, paradicsom, avokádó, spenótlevél és pikáns, citromos aioli szósz egészít ki.
– A Danny’s füstölt goudás marhaborda és brokkoli menüje a marhaborda mellett karamellizált hagymakarikákat, pirított gombát és brokkolit is tartalmaz, melyekhez rizs szolgál köretként. A
gazdag tálat olasz sajtokból és goudából készített szósz teszi igazán csábítóvá.
– A Jack in the Box szalonnás és tojásos-csirkés szendvicsének alapját a hagyományos angol muffin képezi, mely jól átsütött, rántott csirkemell-szelettel, tükörtojással, cheddar sajttal, füstölt
szalonnával és majonézes szósszal kerül terítékre.

Previous post 3 tipp az éttermi weboldalakhoz Next post Facebook marketing tippek éttermeknek!
© 2019 All rights reserved. Welldon Restaurant Consulting Website design: artamax.com

Design restaurant cafe bar or company logo, identity restaurant cafe wordpress website design in Budapest