welldon-logo6welldon-logo6
manager@welldon.hu
+36 30 495 6522
Magyar
English
  • Home
  • About Us
  • Services
  • Publications
    • Welldon Video
  • Blog
  • Contact Us

Publications

Home Publications

ENG Mitől jó egy éttermi logó?

Wednesday November 30th, 2016welld@n

ENG content Publikáció: Timár András Chef & Pincér Magazin Mitől jó egy éttermi logó? Mindenki – aki étteremnyitás gondolatával foglalkozik – azt szeretné, hogy az általa megálmodott hely elismert márkává váljon,…

A tudatos vendégszerzés kézikönyve

Friday October 28th, 2016welld@n

Mi nem ez a könyv? Nem vendéglátós szakkönyv: Ez a könyv kifejezetten a vendégszerzés szakterületével foglalkozik, nem adok tanácsot azzal kapcsolatban, hogyan kellene vezetnie egységét. Bár eddigi pályám során közel…

Hogyan lehet okosan megélni a turistákból?

Monday October 24th, 2016welld@n

Figyelem! Ha az Ön éttermének vendégkörét többségében (jelentős mértékben) turisták alkotják, akkor feltétlenül olvassa el mai bejegyzésünket, ugyanis van egy veszélyforrás, amivel jó, ha tisztában van. Ígérem, rövid leszek. A…

Hatékony vendégszerzés minimális költségekkel

Monday October 24th, 2016welld@n

Publikáció: Bogschütz Dániel Sok hazai éttermi vezető gondolja azt, hogy a GasztroMarketing, azaz a tudatos vendégszerzés drága mulatság. Talán ezért lehetséges, hogy egy tavalyi kutatás szerint a magyar éttermek többsége…

Öt tipp a hatékony keresőmarketinghez

Monday October 24th, 2016welld@n

Publikáció: Bogschütz Dániel Egyre több jó és hatékony website-ot, hírlevelet, illetve egyéb online megjelenést találhatunk, s a hazai vállalkozások is egyre több lehetőséget látnak az internetes hirdetésben. A keresőmarketing viszont…

5 tipikus hiba, amit a cukrászdák elkövetnek a vendégszerzés során

Monday October 24th, 2016welld@n

Publikáció: Bogschütz Dániel Cukrászmester Magazin 5 tipikus hiba, amit a cukrászdák elkövetnek a vendégszerzés során Bonyolult üzleti világban élünk… sokkal több mindenhez kell érteni a sikerhez, mint 10-15 évvel ezelőtt,…

Brand a lelke mindennek (Hogyan építsünk marketinget egy étteremnek?)

Monday October 17th, 2016welld@n

Publikáció: Timár András Chef & Pincér Magazin Az éttermi arculat kialakítása Mindenki – aki étteremnyitás gondolatával foglalkozik – azt szeretné, hogy az általa megálmodott hely elismert márkává váljon, amihez az emberek…

© 2019 All rights reserved. Welldon Restaurant Consulting Website design: artamax.com

Design restaurant cafe bar or company logo, identity restaurant cafe wordpress website design in Budapest