welldon-logo6welldon-logo6
manager@welldon.hu
+36 30 495 6522
English
Magyar
  • Főoldal
  • Magunkról
  • Szolgáltatások
  • Publikációk
    • Welldon Video
  • Blog
  • Kapcsolat

Blog

Főoldal Blog

Étterem interior és design készítése balatoni panzió részére

2022 November 5, Saturdaywelld@n

Ügyfél: Villa Bea (Beus Étterem) Ország: Magyarország Régió: Balaton Dátum: 2022 A project rövid leírása: A Balatonnál, Zamárdiban található Villa Bea kért fel minket, hogy a panzió aljában működő régi…

Menüsor készítése a Cluj Palace részére

2022 January 5, Wednesdaywelld@n

Ügyfél: Cluj Palace Ország: Románia Dátum: 2021 A project rövid leírása: A Kolozsvár belvárosában található Cluj Palace étterme azzal keresett meg minket, hogy szeretne egy olyan 20 ételből álló menüsort,…

Brand építése új gyorsétterem lánc részére

2021 December 17, Fridaywelld@n

Ügyfél: Streetfood Bistro Ország: Románia Dátum: 2021 A project rövid leírása: A Nagyszalontán található Streetfood Bistro keresett meg minket, hogy szeretne egy nagyobbat lépni és terjeszkedni több városban Romániában és…

Brand építés a Bártfai Vendéglőnek

2019 February 28, Thursdaywelld@n

Másfél évvel ezelőtt kerestek meg bennünket, és új étterem megnyitásával kapcsolatban. A koncepció a következő volt: – Tradicionális magyar étterem valami “csavarral” – Modern kinézet, tradicionális elemekkel – Kapcsolódjon az…

3 tipp az Instagram-barát étteremhez

2017 September 19, Tuesdaywelld@n

Tapasztalhatjuk, hogy napjaink médiafogyasztó közönsége örömmel dokumentálja és osztja meg ismerőseivel aktuális élményeit. Nincs ez másképp akkor sem, ha az illető betér egy étterembe; az őt fogadó közeg, látvány most…

3 módszer, amivel kezelheti a negatív éttermi kritikákat!

2017 August 16, Wednesdaywelld@n

Ahogy a konyhai eszközök esetében a multifunkcionalitás, a marketingben is hatalmas előnyt jelent a sokoldalúság. Napjaink fogyasztói számára éppen akkora jelentőséggel bír az általunk közvetített személyes üzenet, mint maga az…

Hogyan készül a professzionális éttermi világító tábla?

2017 July 19, Wednesdaywelld@n

A SALAD GARDEN nevű kis szendvicsbárnak most készítettünk egy új éttermi világító táblát a re-branding részeként. A technikai lépések a következők egy ilyen project-nél. Eredeti tábla a boltban 2. Tervek…

0 Ft-os reklámtippek éttermeknek! (2. rész)

2017 June 20, Tuesdaywelld@n

Cikkünk első része ide kattintva elérhető! Gasztrobloggerek A sajtónyilvánosság és pozitív visszajelzések megszerzése különösen nehéz feladatnak tűnik egy frissen indult vállalkozás számára, ám erre is van takarékos megoldás: invitáljunk meg…

0 Ft-os reklámtippek éttermeknek! (1. rész)

2017 June 20, Tuesdaywelld@n

Egy újonnan nyílt étterem sok esetben a vállalkozó szinte teljes anyagi keretét kimeríti, az üzlet felfuttatása azonban még csak ekkor kezdődik. A költséges reklámok mellett szerencsére jó pár trükk létezik,…

Hat inspiráló gyümölcsös desszert nyáron!

2017 May 23, Tuesdaywelld@n

A  nyár a gyümölcsös sütemények fő szezonja; a bogyósok, körte, barack, cseresznye és egyéb, szezonális termések felhasználásával üde ízeket és frissességet kölcsönözhetünk a tortáknak, sorbeteknek, süteményeknek – bevonzva a könnyű,…

Legyen versenyképes éttermi mobil verzióval!

2017 May 3, Wednesdaywelld@n

Beülni valahova egy ízletes vacsorára, vagy rendelni egy gyors ebédet a közeli bisztróban – egyike a legnépszerűbb és legkényeztetőbb tevékenységeknek. Illusztris tény, hogy a 2008-as gazdasági válság idején az emberek…

Facebook marketing tippek éttermeknek!

2017 April 19, Wednesdaywelld@n

Hogyan teheti népszerűvé az étterem számára fenntartott Facebook-os felületet? Ehhez adunk most néhány tippet! Mikor létrehoz vállalkozása számára egy Facebook oldalt, el kell gondolkoznia azon, hogyan tudja felhasználni a felületet…

Növelje forgalmát igényes reggelivel!

2017 April 4, Tuesdaywelld@n

A reggeli felszolgálása egyike azoknak az eszközöknek, mely által egy étterem (vagy kávézó, stb.) jelentőset léphet előre – ahogy ezt a vendéglátóiparban már számos vállalat felfedezte, és élt is vele….

3 tipp az éttermi weboldalakhoz

2017 March 28, Tuesdaywelld@n

Az első benyomáson múlik minden; a legtöbb potenciális vendégnél akkor alakul ki a meghatározó kép az Ön étterméről, amikor rápillant a weboldalára. 1. Legyen átlátható! A vendégek információkért keresik fel…

8 új, kreatív ötlet a gasztropiacról

2017 March 18, Saturdaywelld@n

Dacára a közelmúltban szárnyra kapott bevándorlási vitáknak, a nemzetközi trendek még az amerikai ízlésre is hatást gyakorolnak. A Restaurant Business’ kitekintőjében nyolc újonnan nyílt helyet ismerhetünk meg, többek közt három…

Múzeumi gasztrokalandok – amikor az étel a kiállítás tárgya

2017 March 9, Thursdaywelld@n

Nem vagy egyedül, ha Andy Warhol híres alkotása, a Campbell soup láttán nem fut össze a nyál a szádban, de gondolnád, hogy egy képzőművészeti kiállítás olyan gasztronómiai élménnyel is párosulhat,…

Egy étterem, amely bevételének 100%-át jótékony célra fordítja

2017 February 17, Fridayeditor

Philadelphia utcáin feltűnt egy új illat a levegőben. Egy mágnesként vonzó, hipnotizáló, jellegzetes illat, melyet itt a Földön csak néhány kivételes, királyi eledel áraszt, jelen esetben a csirkehúsleves – sok-sok…

Mit esznek az asztronauták?

2017 February 15, Wednesdayeditor

A Nemzetközi Űrállomás fedélzetén felszolgált ételek első ránézésre nem túl étvágygerjesztőek. Előállításukkor a legfontosabb szempont, hogy fedezzék az állandó lebegésnek kitett asztronauták szervezetének megemelkedett tápanyagszükségletét. De vajon mi szolgál a…

Webanalitika az éttermi marketingben

2016 October 28, Fridaywelld@n

Mik azok a tartalmak, amelyek leginkább érdeklik a felhasználókat és melyek azok, amikre senki sem kíváncsi? Mit kell változtatni ahhoz, hogy az érdeklődőkből vásárlók legyenek? Megtérül-e az internetes reklámokra fordított…

© 2019 All rights reserved. Welldon Restaurant Consulting Website design: artamax.com

Design restaurant cafe bar or company logo, identity restaurant cafe wordpress website design in Budapest