welldon-logo6welldon-logo6
manager@welldon.hu
+36 30 495 6522
Magyar
English
  • Home
  • About Us
  • Services
  • Publications
    • Welldon Video
  • Blog
  • Contact Us

(Magyar) Növelje forgalmát igényes reggelivel!

Tuesday April 4th, 2017welld@n

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

A reggeli felszolgálása egyike azoknak az eszközöknek, mely által egy étterem (vagy kávézó, stb.) jelentőset léphet előre – ahogy ezt a vendéglátóiparban már számos vállalat felfedezte, és élt is vele. Ám hogy egyre kevésbé korlátozódik ez a fajta igény a reggeli órákra, azt a Technomic (étkezési szokásokra specializálódott közvélemény-kutató cég) friss kutatása is jól tükrözi: az Y-generáció, azaz a 20 és 30 év közti fiatalok szabadabban kezelik a reggeli fogalmát, mint előttük bármelyik másik generáció, és mint kiderült, a fogyasztók 48 százaléka szokott a hagyományostól eltérő időpontban reggeli jellegű ételeket kívánni.

A profik figyelnek és tanulnak. Az Au Bon Pain, a népszerű amerikai kávézó és ételbár legutóbb piacra dobott reggeli jellegű termékei (a péksüteményektől a meleg reggeli menükig) nem csak a korai órákban, napközben és este is elérhetőek és a McDonald’s is bevezette az egész nap rendelhető reggeli menüket, ami jelentős fordulat volt a cég életében.

Séfjeik újszerű és kívánatos reggeli étkek széles választékával lepik meg a sóvárgó betérőket – összeállításaikban kiemelt szerepet kap a sajt, amit a Technomic felmérése szerint a séfek 45 százaléka tart mellőzhetetlennek, és nem nehéz belátni, miért vélekednek így: a sajt gazdagabbá, kívánatosabbá teszi a menüt, és minőséget sugároz – ezáltal az áron is emel, ami jót tesz az étterem bevételének.

Íme néhány példa a legnyálcsorgatóbb reggeli menükre – melyek éppoly jól esnek délben vagy este is:

– Az Au Bon Pain tojásos reggeli szendvicse a rusztikus bagett egyszerűségére alapoz, melyet két tojás, cheddar sajt, paradicsom, avokádó, spenótlevél és pikáns, citromos aioli szósz egészít ki.
– A Danny’s füstölt goudás marhaborda és brokkoli menüje a marhaborda mellett karamellizált hagymakarikákat, pirított gombát és brokkolit is tartalmaz, melyekhez rizs szolgál köretként. A
gazdag tálat olasz sajtokból és goudából készített szósz teszi igazán csábítóvá.
– A Jack in the Box szalonnás és tojásos-csirkés szendvicsének alapját a hagyományos angol muffin képezi, mely jól átsütött, rántott csirkemell-szelettel, tükörtojással, cheddar sajttal, füstölt
szalonnával és majonézes szósszal kerül terítékre.

Previous post (Magyar) 3 tipp az éttermi weboldalakhoz Next post (Magyar) Facebook marketing tippek éttermeknek!
© 2019 All rights reserved. Welldon Restaurant Consulting Website design: artamax.com

Design restaurant cafe bar or company logo, identity restaurant cafe wordpress website design in Budapest